MELBOURNE

Wednesday, October 21, 2009

::DINO PPOU::

Assalammualaikum..

Kali ni aku nak bercerita sikit tentang salah satu hobi aku yg laroq..

Hehehe..

Waktu aku main game ni, aku tersenyum seorang-seorang.. Aku tanya diri aku, kenapa aku letak nama dino aku dengan nama tu? Pastu aku jawab soalan aku.. aku tersenyum..

Hehehe..

Dino ni aku letak nama aku, FERZLY.. Sebab Dino ni nampak GAGAH.. Kuat.. Macam Ferzly yang sebenarnya...Hehe..

Pastu Dino ni, dia tersenyum.. Nampak dak? Hehe... Macam Ferzly jugak.. Dan kulit Dino ni, cerah sikit.. Antara Faris, Billy dan Ferzly..Ferzly la paling cerah..

Dan Dino ni, ada parut la, kotor sikit.. Nampak sangat Dino ni lasak, buas.. Macam Ferzly.. Hehehe..

Yang ni, FARIS.. sebab muka serious sikit.. Faris la yang paling serious, antara aku dan Billy. Itu la aku letak nama dia Faris... Huhu..

Dan antara kami bertiga, aku rasa Faris la yg paling banyak bulu.. sebab dia suka beli pisau cukur yg canggih-canggih.. Aku beli pisau cukur yg dalam pack ada 10.. Jimat, boleh guna seumur hidup..

Yang ni, BILLY.. Sebab kepala besar dan bulat.. Sebab dulu, waktu PPOU, Billy botak.. macam Sharul sekarang.. So nampak bulat..

Dan Dino ni, ada jangut macam Billy.. itu la sebab aku letak nama Dino ni, Billy...


Tapi hairan la, kenapa xde DINO betina dalam game ni? Kalau ada, boleh aku letak semua student PPOU..

Nanti aku gelarkan team DINO aku ni sebagai "DINO PPOU".

Smart tak? Hehehehe..
(Abis la aku, kena belasah aaa.. Hehe.. Jangan marah, nanti nampak tua.. Hehe.Sorry, this just a game.. Hehehe...)

Yang Creative
FERZLY aka the 3rd.

3 comments:

  1. ish2...main game lg kwn aku neh...huuhu.....ang chad ka??hahhah

    ReplyDelete
  2. Mane aku punye? hang memang...

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..

    Aku sihat-sihat ajaaa... Game! Mana boleh dipisahkan dari Ferzly.. Bagai kuku dan Isi..

    Fakhari, hang x datang lagi.. Dino kena beli la.. Duit x cukup.. Scholar pun baru masuk.. Hehehe..

    ReplyDelete